Leírás
Ginato Clementino
Alapanyagul a három legjellegzetesebb olasz gyümölcsöt választották: a szőlőt, Pinot Grigio, Sangiovese, Nebbiolo és Barbera fajtákból, 2. a borókabogyót Toszkána dombjairól és Umbria zöld völgyeiből, ahol a fák alacsonyabb növésűek, így termésük lédúsabb, roppanósabb, 3. a citrusféléket Dél-Olaszország mediterrán éghajlatáról, ahol a napsütéses forró napok a hideg éjszakákkal párosulva egyedi terroirt alkotnak. Ezen három gyümölcs együttes palackba zárása varázslatosan mutatja be érzékszerveinken keresztül az olasz tájat, kultúrát, életmódot. A több mint 50 éves lepárlási örökséggel megáldott szeszfőzde Ravennában található, az észak-olaszországi Emilia Romagna tartományban, ahol reneszánszát éli az ősi olasz gasztronómia.